News

Anna Dello Russo og JIMMY CHOO fra H&M October 08, 2012 10:42


Var innom H&M forrige uke for og lot meg inspirere av AdR sine smykker fra høstens kolleksjon på H&M. Fristelsen ble for stor, ente opp med to armbånd (julegave ??..) Et smykke som kanskje ikke var helt meg, men som jeg syns passet til et tidligere kjøp. En skinnkjole fra JIMMY CHOO . Som de fleste syns, kan det og gå i samme kjole være litt kjedelig, men med åretes Skavland frynser og store smykker. så tror jeg kjolen kan få en ny aften..


God kveld Norge October 01, 2012 10:19

   

 

 

 

 Hei, så dere siste program av God kveld Norge. La dere merke til acrylarmbånde som pyntet kveldens antrekk. Det er disse jeg lager og nå har dere muligheten til og bestille et eller flere håndlaget armånd i farvene klar, mintgrønn, sort, grå og transparent gul, grønn el blå. De er laget i flere varianter. Smale, brede ,skrå osv.  Bare herlig og mikse i alle mulige farver og piffer garantert opp antrekket. Kontakt meg gjerne på mail her og fortelle hvilken str du vil ha. See you:-)
Hvordan jeg bruker acryl i smykker September 21, 2012 19:15

Vil vise dere litt hvordan jeg lager disse Acryl armbåndene. Første utfordring var å finne acryl i passe str. til mitt formål. Surfet lenge før jeg fant et firma i Tyskland som kunne levere Acrylplater i forskjellige farver. Utfordring to var saging og form. Var ikke lett med store plater og en liten fin sag. Ble en del feil og ødelagte acrylplater. Du kan jo forestille deg å dele en glassplate, men de 1000 små delene er heldigvis ikke like skarpe. Ideellt skulle jeg nok hatt laser, men det blir en litt for stor investering i første omgang. Etter saging og pussing varmebehandles og formes armbåndet. Dette tar litt tid, og du må være forberedt på å prøve noen ganger. Her må man være rask og forme mens acrylen er varm. Jeg opplever at det er forskjell på å varme opp transparente i forhold til farvede.  Noen boblet ved oppvarming og fikk sin egen uventede look. Spesielt på acryl med sølv ble det faktisk ganske fint, og jeg har laget en del der boblene er fremprovosert med vilje. Det minner litt om is. Da jeg begynte med saging, sprakk noen og ble rare. Så jeg tok frem filen, og resultatet ble mange forskjellige utgaver, noen skrå, store armbånd, noen smale osv. Ingen armbånd er helt like. Alle har sin egen håndlagde form.

 

 

 

 

 

 Jeg har nå valgt å lage str. S- M- og L etter bredden. De smaleste i str. S er ca 2 cm brede, M- er  3 cm og L- er 5 cm. De som er skrå er fra 2 cm til 5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utrolig gøy å lage, selv om hvert armbånd tar tid.  Dette er min første kolleksjon med acrylsmykker. Nå vil jeg prøve meg på smykkeanheng og øredobber. Men armbånd er det store "It" som gjelder i høst, gjerne mange, og i alle mulige farver. Her kan man mikse flere sammen, eller bare ét for å gi litt ekstra attitude til antrekket. Farvene jeg har nå er transparent, blå, gul, grønn, klar, fluoriserende mintgrønn og sølv, men det kommer fler. 

 
        


Skrotesmykker September 19, 2012 10:20

Skrotsmykker er smykker laget av ting og tang som man kanskje ville tenke på som skrot, men ved å sette dem sammen til helt unike og personlige smykker skapes noe utradisjonelt og spesielt. Du får noe det bare finnes en av og de ulike elementene bærer sin historie. Samtidig sparer vi miljøet ved gjenbruk av materiale. Her er noen eksempler på ”skrot og skrap” som er redesignet til unike smykker. 

Ta kontakt hvis du har en idé til smykke du kunne tenke deg.